Kosten dakkapel laten plaatsen
Gelders Dakherstel is al ruim 15 jaar de lokale specialist voor het renoveren, herstellen en uitbreiden van uw dak. Vanuit onze thuisbasis in Bemmel kunnen we de wijde regio bedienen en onze medewerkers staan dan ook op ieder moment klaar om voor u aan de slag te gaan. U kunt ons onder meer inhuren voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel op uw woonhuis of uw bedrijfspand. Beschikt u reeds over een dakkapel, maar is deze verouderd of door stormschade verwoest? Ook dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres, want we kunnen deze grondig voor u renoveren. Op deze manier zit u weer jaren goed. Voordat we voor u aan het werk gaan, wilt u natuurlijk eerst weten wat de kosten dakkapel zijn.

Prijsbepaling van uw nieuwe dakkapel
Bij Gelders Dakherstel denken we goed met u mee, zodat u precies de juiste dakkapel krijgt die u voor ogen heeft. Zo kunt u bij ons kiezen uit dakkapellen in verschillende uitvoeringen en van diverse materialen. Zowel de materiaalkeuze als diverse andere factoren spelen allemaal mee voor de uiteindelijke prijsbepaling van uw nieuw te plaatsen dakkapel. Zo kunt u onder meer kiezen uit een dakkapel van hout of een kunststof dakkapel. Ook bent u bij ons helemaal vrij in de keuze voor een grote of juist kleinere dakkapel. Tevens is het aantal vaste en openslaande ramen van belang bij het vaststellen van de kosten dakkapel. Bij het bepalen van de prijs is er één factor die u niet in de hand heeft: de schuinte van het dak. We meten deze nauwkeurig na en stellen een plan op maat op. Aan de hand hiervan kunnen we uw dakkapel straks volledig passend voor u plaatsen.

Advies en offerte aanvragen
Als u al wel een globaal idee heeft over uw nieuwe dakkapel, maar er bij de details niet helemaal uitkomt, staan onze specialisten voor u klaar. We laten u graag een aantal verschillende voorbeelden en opties zien, zodat u de meest optimale keuze kunt maken. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op en plan een geheel vrijblijvend adviesgesprek in! Weet u juist al precies wat voor dakkapel het moet worden? Geef dan de gewenste specificaties aan ons door en vraag direct een offerte op maat aan. Hierin worden de totale kosten dakkapel overzichtelijk voor u gespecificeerd. Het aanvragen van een dakkapel offerte kan heel eenvoudig via onze website.

kosten dakkapel

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

  • Hoogwaardige materialen
  • Echte vakspecialisten
  • Voordelige onderhoudscontracten
  • Gratis inspectie
  • Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

sluiten