• Home
  • Dakrenovatie Wageningen

Dakrenovatie Wageningen

Waarschijnlijk is het dak van uw woning in Wageningen toe aan een renovatie. De volgende vraag is dan: ‘’Welk bedrijf schakel ik in?’’. Als inwoner van de hoofdstad van Gelderland moet u haast wel voor Gelders Dakherstel kiezen, al is het alleen al vanwege onze naam. Wij begrijpen natuurlijk dat het niet om onze naam draait, maar vooral om u en uw dakrenovatie. Het kan best lastig zijn om een goede dakrenovatie bedrijf in de buurt van Wageningen te vinden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

dakrenovatie-wageningen

Wij renoveren uw dak in Wageningen

Gelders Dakherstel zorgt voor een volledige renovatie van alle soorten daken. Wij zijn uitgegroeid tot dé expert op het gebied van dakbedekking in de provincie Gelderland, dus ook in het mooie Wageningen! Onze vakmensen maken gebruik van de beste merken en duurzame materialen met een lange levensduur.

Dakdekker Wageningen

Heeft u woning een lekkend dak, zijn de dakpannen verouderd of mist uw huis een aantal dakpannen? Dan is het tijd om een dakdekker van Gelders Dakherstel in te schakelen! Onze specialisten renoveren uw dak wanneer deze versleten of beschadigd is. Ons grote voordeel: wij zijn er voor al uw daken! Daarnaast pakken wij een dak renovatie professioneel en persoonlijk aan.

dakrenovatie-wageningen-1

Onze dakrenovatie diensten

Wij herstellen uw volledige dak. Wij helpen u graag met:

Dakpannen Wageningen
Gelders Dakherstel vervangt op professionele wijze uw pannendak.

Dak Isoleren Wageningen
Voldoet uw huidige isolatie niet meer? Neem een zeer grote stap in het energiezuinig maken van uw woning!

Dakgoten Wageningen
Vervangen en professionele montage van alle soorten dakgoten.

Dakramen Wageningen
Creëer meer licht en ventilatie in uw woning door middel van een dakraam, geleverd en gemonteerd door Gelders Dakherstel.

Dak Onderhoud Wageningen
Moeten er een aantal dakpannen worden vervangen of moet uw dak gereinigd worden? Laat het gerust aan ons over!

Platte Daken Wageningen
Wij zijn niet alleen op schuine daken te vinden, maar ook op platte daken. We zijn in de loop de jaren uitgegroeid tot dé expert op het gebied van dakbedekking.

Schoorstenen Wageningen
De schoorsteen is voor veel huizen in Wageningen een belangrijk onderdeel. Wij adviseren u graag over uw bestaande of nieuwe schoorsteen.

Showroom nabij Wageningen

Gelders Dakherstel is er voor alle soorten dakrenovatie, van platte daken tot dakramen. Wat wil een mens nog meer? Nou, scherpe prijzen en een heldere offerte! Wilt u even kennis maken met Gelders Dakherstel of heeft u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Elst (nabij Wageningen). Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

showroom-gelders-dakherstel

Gelders Dakherstel, dé specialist!

Gelders Dakherstel verzorgt alle soorten dakoplossingen voor particulieren en bedrijven. Van nieuwbouw tot renovatie van daken en van Velux dakramen tot dakgoten zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in de markt.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. De specialisten van Gelders Dakherstel beoordelen uw offerte aanvraag en nemen indien nodig even contact met u op voor aanvullende informatie. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere offerte.

dakrenovatie-wageningen-dakherstel

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten