Dakgoot laten vervangen

Gelders Dakherstel zorgt voor vervanging en professionele montage van alle soorten dakgoten. We zijn uitgegroeid tot dé expert op het gebied van dakbedekking en dakgoten in de provincie Gelderland. 

Gelders Dakherstel zorgt voor vervanging en professionele montage van alle soorten dakgoten. We zijn uitgegroeid tot dé expert op het gebied van dakbedekking en dakgoten in de provincie Gelderland. Ook als het gaat om uw dakgoot laten vervangen

Gelders Dakherstel staat voor goed advies en kwaliteit. Onze vakmensen maken gebruik van de beste merken en duurzame materialen met een lange levensduur. Daarbij komen wij kosteloos bij u langs voor advies en inspectie van uw dakgoten. Neem gerust contact me ons op of vraag direct een offerte aan.

Dakgoot laten vervangen is zeldzame klus

Uw dakgoot laten vervangen is een klus die gelukkig weinig voorkomt. Dakgoten gaan namelijk in de meeste gevallen vele tientallen jaren mee. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat een dakgoot beschadigd of simpelweg versleten is. Als u met dit probleem kampt dan kunt u vertrouwen op het vakmanschap van Gelders Dakherstel. Wij zijn uw aangewezen partij om uw dakgoot laten vervangen zodat u weer vele jaren onbezorgd kunt wonen.

Laat een zinken dakgoot vervangen door PVC

Als u nog een zinken dakgoot heeft, zoals deze vooral bij oudere huizen gebruikelijk zijn, dan kunt u deze dakgoot laten vervangen door een dakgoot van PVC. PVC is duurzamer en minder snel aan slijtage onderhevig. Bovendien kan zink voor de mens giftige stoffen afgeven die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Het is echter niet zo dat u een zinken dakgoot perse moet vervangen als hier verder nog niets aan mankeert. Alleen als u er zelf de voorkeur aan geeft kunnen wij de dakgoot voor u vervangen door een exemplaar van PVC.

Een beschadigde dakgoot laten vervangen

Een dakgoot laten vervangen kan nodig zijn als na een flinke regenbui of een hevige storm blijkt dat de dakgoot lekt. Als er enorme plenzen water naar beneden komen dan mag u er vanuit gaan dat de dakgoot beschadigd is. Hierdoor kan het water het dak of de muren aantasten waardoor u meer schade krijgt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laat uw dakgoten daarom vervangen als deze problemen geven. Soms is reparatie ook mogelijk in plaats van een dakgoot laten vervangen. Zo kan een zinken dakgoot worden gerepareerd met een loodband of met coating. Als u problemen heeft met uw dakgoot dan bespreken de specialisten van Gelders Dakherstel vanzelfsprekend altijd met u wat de mogelijkheden zijn om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Uw dakgoot laten vervangen tijdens dakrenovatie

Als u uw dakgoten wilt laten vervangen bij dakrenovatie dan slaat u twee vliegen in één klap. U kunt het dak meteen door ons laten isoleren, waardoor u aanzienlijk op uw energiekosten bespaart. De meeste warmte ontsnapt in een huis via het dak, omdat warme lucht opstijgt. Als uw dak wordt gerenoveerd is het natuurlijk wel zo handig om ook de dakgoten te laten vervangen. Hiermee verbetert u het aanzien van de woning en u hebt naar het dak en de dakgoten na vervanging voorlopig geen omkijken meer. Afhankelijk van het soort dakbedekking, dakpannen of bitumen is jaarlijkse inspectie aan te raden om te controleren of er schade is die hersteld moet worden. Zo voorkomt u onverwachte problemen met het dak.

Vraag nu een offerte aan om uw dakgoten te laten vervangen

Wilt u uw dakgoten laten vervangen? Dan bent u bij Gelders Dakherstel aan het juiste adres. Wij hebben ruim vijftien ervaring met alle soorten dakwerkzaamheden, en dus ook met het vervangen van dakgoten. U kunt direct een afspraak met ons maken door te bellen met 0481 - 231085. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als u ons vertelt wat de opdracht, is dan sturen wij u een passende offerte

dakgoot-laten-vervangen

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

  • Hoogwaardige materialen
  • Echte vakspecialisten
  • Voordelige onderhoudscontracten
  • Gratis inspectie
  • Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

sluiten