Compleet dak vervangen

Gelders Dakherstel is uitgegroeid tot dé expert op het gebied van het vervangen van daken in de provincie Gelderland. 

U speelt met de gedachte om een compleet dak te vervangen. Gelders Dakherstel is uitgegroeid tot dé expert op het gebied van het vervangen van daken in de provincie Gelderland. Ook als het gaat om kleinere reparaties aan uw dak. Gelders Dakherstel staat voor goed advies en kwaliteit. Onze vakmensen maken gebruik van de beste merken en duurzame materialen met een lange levensduur. Daarbij komen wij kosteloos bij u langs voor advies en inspectie van uw dakgoten. Neem gerust contact me ons op of vraag direct een offerte voor een complet dak vervangen aan.

Een compleet dak vervangen is een zeldzame klus

Een compleet dak vervangen of dit uit laten uitvoeren is een klus die - gelukkig - weinig voorkomt. Daken gaan namelijk in de meeste gevallen vele tientallen jaren mee. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat een dak beschadigd, lek of onveilig is. Als u met dit probleem kampt, dan kunt u vertrouwen op het vakmanschap van Gelders Dakherstel. Wij zijn uw aangewezen partij om uw dak te vervangen zodat u weer vele jaren onbezorgd kunt wonen.

Dakpannen vervangen na een lekkage

Ook wanneer u te maken hebt met vochtproblemen in huis kan het verstandig zijn om een compleet dak vervangen serieus te overwegen. Dit is onder meer het geval wanneer de kapotte of scheve dakpannen een lekkage hebben veroorzaakt. Doordat de dakpannen niet meer netjes op hun plaats liggen (bijvoorbeeld als gevolg van een storm), krijgt neerslag vrij spel op de constructie van uw dak en uw woning. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Gelders Dakherstel, zodat we kunnen voorkomen dat de lekkage of een ander vochtprobleem groter wordt. We beginnen met een uitvoerige inspectie van uw dak en dakbedekking en bespreken daarna de mogelijke vervolgstappen met u. In veel gevallen zullen we u adviseren dat een compleet dak vervangen de beste optie is. Dit is uiteindelijk een stuk voordeliger dan blijven aanmodderen met een oudere, verzwakte dakbedekking.

Ingrijpende klus

Een oud dak laten vervangen is een ingrijpende klus bij iedere woning. Een belangrijke vraag bij een compleet dak vervangen is dan ook: hoe is de hele dakconstructie opgebouwd en is deze nog intact?
Als de constructie onder het dak - die meestal van hout is - verrot is, dan is uw woning aan een compleet dak vervangen toe. Is dit niet het geval dan kunt u er voor kiezen om alleen het dakbeschot met de dakpannen of bitumen dakbedekking te laten vervangen. Dit kan u aardig wat schelen op de prijs van een compleet dak vervangen.

Dakkapel of dakraam laten plaatsen

Hebt u ook behoefte aan meer licht of ruimte op de zolderverdieping na het laten vervangen van uw dak? Denk er dan eens over na om een dakkapel te laten plaatsen. Door het laten zetten van een dakkapel op uw dak hebt u al snel vijf vierkante meter loopoppervlakte meer dan voorheen. Buiten dit kunt u een extra kamer creëren en geeft een dakkapel uw woning een flinke meerwaarde. Wilt u graag alleen wat meer lichtinval op de zolder? Dan kunnen we een dakraam plaatsen in uw schuine pannendak.

Samen met de buren

Wanneer u met uw buren onder één dak woont, bijvoorbeeld in een rijtjeswoning of een twee-onder-één-kapwoning, is het raadzaam om deze klus samen met de buren te laten doen. Wanneer u uw dak dus wilt vernieuwen is het verstandig om dit met de buren te overleggen. Op deze manier is het eenvoudig om de prijs van een compleet dak vervangen te drukken. We hoeven namelijk minder lastig te plannen en de inkoopprijs van de materialen zal lager uitvallen. We kunnen namelijk dezelfde materialen groter inkopen. De dakbedekking of het pannendak van een twee-onder-één-kapwoning of rijtjeshuis is namelijk veelal hetzelfde.

Contact

Wilt u uw dak in zijn geheel laten vervangen? Dan bent u bij Gelders Dakherstel aan het juiste adres. Wij hebben ruim vijftien ervaring met alle soorten dakwerkzaamheden, en dus ook met het vervangen van uw dak. 

compleet-dak-vervangen

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

  • Hoogwaardige materialen
  • Echte vakspecialisten
  • Voordelige onderhoudscontracten
  • Gratis inspectie
  • Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

sluiten